Singi-lillkapsa vormiroog

Kiiresti valmiv maitsev vormiroog, mis sobib suurepäraselt valmistamiseks ka argiõhtuteks.




KOOSTISAINED

1 keskmine lillkapsas
200 g sinki
150-200 g hapukoort
150g majoneesi
200 g riivjuustu

veidi võid ahjuvormi määrimiseks




VALMISTUSJUHEND

1. Eralda lillkapsas õisikuteks. Keeda 5 minutit soolaga maitsestatud vees.

2. Kurna lillkapsas ja aseta võiga määritud ahjuvormi.

3. Tükelda sink kuubikuteks ja jaota lillkapsa peale.

4. Sega hapukoor ja majonees. Lisa 2/3 riivjuust kogusest. Sega läbi. Kalla ahjuvormi ja jaota ühtlaselt.

5. Raputa peale ülejäänud riivjuust.

6. Küpseta 160-kraadises ahjus 15 minutit.




Telli pilt pildipangast failina või väljatrükitult. Fotod loodusest, asulatest ja hoonetest. Samuti makrofotod ja drooniga tehtud pildid.


 Ivangorodi linnus


 Kivid meres


 Vaade Peipsi järvele

Vaata kõiki pilte »   


Seotud postitused